Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

RECEPTA: MAGDALENES DE MOKA

 

Les postres que avui us presentem són les magdalenes de Moka, que és una crema de café.

Ingredients 

Per a fer magdalenes de Moka necessitarem:

100 grams de mantega, 125 grams de sucre, 2 cullerades de cafè soluble, 1 cullerada de mel, 1 ou, 2 cullerades de cacau en pols, 50 ml d’aigua i
de llet, 300 grams de farina per a bescuit i finalment 1 cullerada de llevat en pols.

Per fer el glacejat de Moka necessitarem:

50 grams de mantega, 100 grams de sucre glass, 100 grams de crema de formatge, algunes gotes de cafè, crema de cafè per decorar i finalment xocolata per decorar.cupcakes_de_moka

Procediment

Per a la magdalena: Primer haurem de posar el forn a 180 ºC. Després posem un cassó a foc lent. Hi afegim 100g de mantega, dos cullerades de cafè soluble, 125g de sucre, una cullerada de mel, 50mL d’aigua i 50mL de llet. Ho barregem fins que tot quedi ben dissolt.Quan la barreja bulli la traiem del foc i la deixem reposar.

En un altre recipient tamisa 300g de farina per pastissos, el llevat i el cacao.Barreja-ho fins que quedi una massa homogènia.

Per últim, ajunta tota la massa i afegeix-hi l’ou. Barreja-ho tot molt bé.

Prepara els motlles, reparteix la massa en ells i posa-ho al forn durant 15 o 20 minuts, fins que vegis que la massa puja. Un cop cuits deixa que es refredin.

Pel glacejat: Posa un cassó a foc lent i posa en ell 50g de mantega, 100g de sucre i 100g de crema de formatge. Barreja-ho. Treu el cassó i fica-hi unes gotes d’essència de cafè. Deixa-ho refredar una hora. Després posa el glacejat sobre la magdalena amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria i decora-ho al teu gust!

Júlia Gómez i Tània Quer

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 10 Juny 2016 by in Gastronomia.
%d bloggers like this: