Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

MACARONS DE NUTELLA

Fa uns mesos vam assistir en un bateig al qual per postres ens van oferir una mena de galetes molt esponjoses i bones que es diuen Macarons. No vam tardar a demanar la recepta i a preparar-los. Aquí us la deixem.

Ingredients

  • Dos ous grans
  • Sucre blanc 30 grams
  • Sucre glaç 200 grams
  • Ametlles triturades 60 grams
  • Nutella 5 o 6 cullerades
  • Mantega 55 grams
  • Una mica de llet

Elaboració

Per començar a preparar els Macarons de Nutella posarem en un bol uns 110 grams de sucre glaç amb les ametlles triturades. Seguidament en un altre bol posarem les clares de l’ou fins muntar-les a punt de neu (és una tècnica molt utilitzada per batre les clares d’ou). Quan tenim les clares d’ou a punt de neu, les batem fins que quedi una barreja amb aparença d’escuma blanca, llavors afegim el sucre blanc i bati’m una mica més.

Obtindrem un tipus de merenga  al qual afegim la barreja de sucre glaç amb les ametlles. Quan tinguem la massa elaborada de macarons de nutella hem de prendre’n unes porcions i donar-los forma rodona. Les deixarem reposar (durant mitja hora). Passat aquest temps introduirem els macarons al forn, prèviament escalfat a 200 graus durant un quart. Al treure’ls els deixem refredar.

Finalment preparem el farcit de nutella per als macarons. Per això batrem la mantega amb unes varetes, li afegim el que queda de sucre de llustre i batem fins a obtenir tota la barreja al complet. Després posarem una cullerada de llet i per últim la Nutella. Amb aquesta barreja omplim els macarons.

 

Ivet Rodríguez i Isabella Murillo

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 10 Juny 2016 by in Gastronomia, General.
%d bloggers like this: