Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

INNY

UN PROJECTE INSPIRAT PER ALS JOVES

El 3 de novembre els alumnes d’Emprenedoria de 3r i 4t d’ ESO vam assistir al projecte INNY a l’auditori de Girona. Aquest projecte vol animar l’esperit emprenedor personal, acadèmic i professional entre els joves de 15 a 25 anys. Amb aquest projecte ens volen transmetre que de les petites coses en poden sortir unes de molt grans. Els quatre joves ponents amb diferents perfils molt contrastats ens expliquen en uns 15 minuts la seva experiència personal i les vivències que els ha portat a fer el projecte. Sobretot ens volen donar veure que l’esperit emprenedor no està lligat únicament amb l’àmbit empresarial o econòmic. Hi ha diferents opinions i diferents maneres d’entendre un mateix tema. La superació personal t’ajuda a créixer molt com a persona.

Després d’acabar la xerrada dels quatre ponents, hi va haver un torn de paraula per fer preguntes. Un cop es va acabar, vam poder parlar més amb ells de tu a tu per poder preguntar-los qualsevol inquietud. Aquest moment s’anomena “networking”.

Aquest era el segon any en què es duu a terme aquest projecte que ha tingut molt d’èxit, acostuma a agradar molt a tots els participants que poden ser de qualsevol modalitat.

Crec que el projecte és una bona iniciativa i el recomano a tots. És una manera d’aprendre diferent, escoltant com la por no és una opció, un fracàs no t’ajuda anar a pitjor, sinó que t’ajuda a superar-te i millorar.

emprenadoria_nov03                                         ii

Isabella Murillo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 13 gener 2016 by in General, Institut.
%d bloggers like this: