Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

Brownie de xocolata

 

Per Tània Milla i Maria Barnés

Avui explicarem una recepta fàcil i econòmica de fer: un brownie.

La decoració de les nostres postres és de Halloween ja que aquesta tradició té lloc a final de mes.

Aquests brownie està preparat per compartir entre 4 persones.

eredt

  • 165 g de mantega
  • 250 g de sucre morè
  • 165 g d’ou
  • 225 g de xocolata negra 70% cacau
  • 85 g de nata del 35% M.G.
  • 150 g de farina

 

Els següents passos t’ajudaran a preparar aquestes postres increïbles:

1- Primer posem la mantega al microones i la barregem amb el sucre morè per donar-li un gust més interessant.  Després hi afegim la xocolata fosa i ho barregem tot.

2- A continuació afegim a poc a poc els ous i la nata. Per últim hi afegim la farina i la barregem molt bé.

3- Després de triar el motlle que volem fer servir, hi aboquem uns 250 g de la massa que hem fet.

4- Posem el motlle dins el forn a uns 175 ºC durant 25 minuts.

5- Per assegurar-nos que el brownie està cuit, introduïm un escuradents al centre i, quan surti net, estarà llest.

6- Deixem refredar el brownie i el guardem a la nevera fins al moment de la seva utilització.

7- Després de treure la nostra base de la nevera,  finalment la podem decorar amb Nutella i fideus taronges de rebosteria.

                              

wery45

 

                                               ESPEREM QUE US AGRADI !!!!  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 4 Desembre 2015 by in Gastronomia, General.
%d bloggers like this: