Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

Dones exhibides

La prostitució, com ja sabeu, és la pràctica sexual a canvi de diners. La practiquen tant dones com homes, tot i que és més conegut en les dones. es considera que quasi una tercera part d’homes espanyols ha contractat una prostituta.

A Espanya la prostitució no és legal ni il·legal i un 80% dels que l’exerceixen ho fan contra la seva voluntat.

1

A Suïssa la prostitució és legal i es considera una  professió més, pròpia de qualsevol edat. El govern ha invertit prop de dos milions d’euros en uns aparcaments per poder practicar la prostitució, que va ser inaugurat  l’any 2013.

Hi ha unes normes estrictes: només poden accedir-hi amb cotxe, les prostitutes han de tenir una assegurança mèdica i han de pagar 4 euros per cada dia de feina. El garatge està obert des del capvespre fins a les 5 del matí.

En canvi, a A França volen multar els clients que practiquen la prostitució i perquè les prostitutes no perdin el seu treball s’han d’amagar encara més. Per això les noies franceses tenen tendència a anar a Suïssa.

2

A cada país la prostitució està regulada de manera diferent. Aquí, a Catalunya, hi ha locals, però també podem veure noies a les carreteres esperant un client, que donen una imatge pèssima no només al turista sinó també als nens. Considerem que seria necessari buscar unes pautes que regulessin la prostitució per evitar males praxis.

En aquest enllaç podreu veure quan pot arribar a costar una prostituta o prostitut. http://debates.coches.net/showthread.php?201019-Precios-de-la-prostituci%F3n-en-el-mundo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 21 Mai 2015 by in General, Opinió and tagged .
%d bloggers like this: