Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

Àngel Burgas al nostre institut

El passat dimarts dia 20 de gener Els Reporters vàrem tenir l’honor d’entrevistar Àngel Burgas i molts alumnes el gust d’escoltar-lo. L’entrevista va tenir dues parts. Una primera dedicada a aspectes generals del fet d’escriure i una segona destinada a Noel et Busca.

Així, doncs, ens va explicar que li agradava molt llegir i que aquesta és la clau per a ser un bon escriptor. També ens va confessar que tenia dues lectores incondicionals, la seva germana i una amiga seva. A més, ens va desvetllar els tres títols que podrem llegir properament i ens en va fer cinc cèntims de cadascun d’ells.(null)

Pel que fa a Noel et busca, Burgas va relacionar-ne l’argument amb els truculents fets de Liverpool a l’any 1992. El personatge més estimat per l’autor és l’Unai, perquè és un personatge trepidant que va patint metamorfosis que produeix sorpresa al lector. I si en volíeu una segona part, aneu esperant perquè no té previst de fer-la.

Trobareu més informació a la nostra revista que sortirà publicada per Sant Jordi.

Anuncis

2 comments on “Àngel Burgas al nostre institut

  1. Jana
    3 Mai 2015

    La trobada amb l’Àngel Burgas em va semblar molt interessant. Va explicar aspectes que jo no coneixia sobre el llibre “Noel et busca”. Una de les coses que més em va sorprendre va ser descobrir que el llibre està basat en una història real.

  2. Sara
    16 Mai 2015

    M’agradaria haver pogut anar a la trobada, la veritat és que “Noel et busca” a sigut un dels meus llibres preferits i hi havia preguntes que li volia fer… Espero que hi hagi una altra trobada o que vingui un altre autor, que és molt interessant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 29 gener 2015 by in General, Hem llegit, Oci i cultura and tagged , , .
%d bloggers like this: