Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

Crestes de tonyina

INGREDIENTS:

  • 1 paquet de Farina
  • 2 sobres de llevats
  • 2 Ous
  • 4 Tonyines
  • 3 Cebes
  • Una cullerada de sal
  • Una cullerada de Pebre
  • 2 cullerades de mantega
  • Oli (per fregir)

 

PROCEDIMENT:

  1. Agafar un bol i posar-hi la farina, el llevat, els ous, la sal i les 2 cullerades de mantega.
  2. Remenar-ho amb una mica d’aigua, durant 10 minuts (mínim).
  3. Quan quedi com una sola bola de massa d’aixar-ho reposar en el bol amb una tapa a sobra durant 30minuts.14.  D’altra banda, cal  agafar un altre bol i posar-hi la tonyina, les 3 cebes tallades, el pebre, mitja cullerada de sal i  remenar-ho una mica.

5.  Posar-ho tot a fregir sense oli, tot remenant fins que ho veiem cuit. Treure-ho i posar-ho en un plat.

2

6. Quan hagin passat 30minuts, agafar un tall de massa, expandir-la i posar-ho a una banda, la barreja : (tonyina, ceba…).

7. Tancar-ho, i amb una forquilla d’aixafar la marca al voltant.

3

8. Anar fent aquest procediment fins que s’acabi tota la bola de massa principal.

9. Posar l’oli a escalfar i quan estigui ben calent, hi afegim les crestes recobertes.

4

10.  Quan las crestes estiguin daurades, treure-les de la paella i posar-les en el paper absorbent                         perquè absorbeixi l’oli que hi queda a les crestes.

5               11. i.. JA ESTÀ A PUNT DE TASTAR! Ja tens unes crestes cruixents I daurades, per menjar!!

6

Totes les imatges són extretes del google.

 

 

Llaja Drammeh

Fatoumata Ceesay

Anuncis

One comment on “Crestes de tonyina

  1. Noe Cazurro
    10 Desembre 2014

    Mmm… quina bona pinta que fa! n’haurem de provar alguna. Bona sort.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 4 Desembre 2014 by in General, Oci i cultura and tagged .
%d bloggers like this: