Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

Cupcakes amb melmelada de préssec

Per fer uns cupcakes de melmelada de préssec cal que preparem primer una melmelada.

Melmelada:

  • 3 préssecs (preferiblement madurs)
  • 200 g de sucre

Pelem els préssecs, els tallem i els posem en una cassola. Encenem el foc. Al principi, a foc fort i després el baixem fins a la meitat. Quan ja portem una estona, comencem a aixafar els trossos de préssec. Un cop feta la barreja la deixem refredar en un pot. Desem-lo a la nevera.primera foto

La melmelada gairebé feta.

Cupcake:

  • 300 g de farina
  • llevat
  • 225 g de sucre
  • 300 ml d’oli (preferiblemet de girasol)
  • 3 ous
  • 6 cullerades soperes de melmelada

Primer de tot engeguem el forn a uns 170º.

Separem la clara del rovell. Fem el punt de neu amb la clara.

Posem en un bol el sucre, l’oli, els dos rovells, la farina amb el llevat i les clares a punt de neu. Un cop feta la barreja hi afegim la melmelada.

Col·loquem la massa en motlles de magdalena al forn i la deixem coure durant 30 o 40 min.

Per assegurar-nos que estan, punxem-les. Estaran ben cuites quan la  pasta no quedi enganxada.

Quan estiguin fredes, desemmotllem-les i suquem-les amb una capa de melmelada… i ja tenim els cupcakes.2a foto

Els ingredients.

3a foto                                                                     La massa final.

forn                                                         Els cupcakes a dins del forn.

madalenes                                                         Els cupcakes ja fets.

fet                                                   Els cupcakes ja fets.

Advertisements

2 comments on “Cupcakes amb melmelada de préssec

  1. ester lozano
    10 Desembre 2014

    Fan molta bona pinta! M’agradaria provar-los.

  2. Alba Roura
    7 Mai 2015

    Aquests cupcakes segur que són boníssims!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 13 Novembre 2014 by in Oci i cultura and tagged .
%d bloggers like this: