Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

Jocs Online

Els jocs online són aquells videojocs jugats via internet  independentment de la plataforma. Pot tractar-se de jocs multijugadors (jugant contra altres persones) o jocs web que es descarreguen i es juguen al navegador. Els jocs online han millorat molt en els últims anys, ja que hi ha hagut molts avenços tecnològics. Avui en dia casi tots el jocs que surten a la venta, tant com per consoles o ordinadors, són jocs que permeten jugar en línia.

imgres  Cada dia hi ha més gent enganxada als jocs online. Juguen una quantitat excessiva d’hores seguides i poden acabar tenint algun problema físic  o psicològic.  Aquesta addicció pot ser més greu si la persona afectada té com a eina de treball l’ordinador. Per culpa del baix rendiment, els  que treballen en una empresa poden ser acomiadats. En el cas que siguin estudiants s’ha demostrat que el seu rendiment acadèmic disminueix.

Les empreses que creen els jocs obtenen molts beneficis, però en què? Molts usuaris es gasten una quantitat de diners per aconseguir millores  en el seu compte  o personatges online.

Normalment, la gent es crea usuaris per poder jugar amb els seus amics des d’ordinadors diferents.

Actualment el rànquing dels jocs més coneguts són: 1r: League of Legends (LoL) És un joc estratègic que va per partides de deu persones. 2n:  World of Warcraft, Joc amb grans mapes online on et pots relacionar amb altre gent i fer missions i altre tipus d’objectius. 3r: Dota 2 Va per  partides estratègiques.

 

Aleix Sànchez  

Anuncis

One comment on “Jocs Online

  1. Conchi
    22 Octubre 2014

    M’agrada aquest article.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 4 Juny 2014 by in General, Oci i cultura, Opinió and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: