Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

HEM CUINAT: Bunyols gambians

BUNYOLS GAMBIANS

INGREDIENTS
500 g de farina
450 ml d’aigua
100 g de sucre
1 sobre de llevat en pols
25 g de llevat fresc
1 litre d’oli
Sucre de llustre
PROCEDIMENT
1.Agafeu un bol i introduïu-hi la farina, sucre, llevat en sobre i el llevat fresc. Aboqueu l’aigua a la barreja a poc a poc mentre aneu batent amb una batedora. La massa no ha de quedar del tot sòlida, sinó que ha de estar una mica espessa. Deixeu reposar la massa una hora.

2. Escalfeu un litre d’oli de girasol en una paella. Amb una cullera agafeu una mica de la massa reposada i  la poseu a fregir. Deixeu daurar aquests bunyols. Retireu-los i poseu-los en un bol amb un paper adherent per eliminar l’oli dels bunyols.

Ensucrar el bunyols al vostre gust!

Encara que se’t doni bé la cuina, em un xiquet d’amor et quedaran ben bons!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 7 febrer 2014 by in General, Oci i cultura and tagged , , .
%d bloggers like this: