Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

DE L’ESCENARI A L’AULA

Un dels membres de “MORGAT MORGAT”,és professor d’anglès al nostre Institut.

Dies enrere ens vam assabentar de que el grup banyolí “Morgat Morgat” va quedar en la segona posició en el concurs Sona Nou.El guitarrista d’aquest grup de música Pop Rock és Xavi Teixidor és professor d’anglès del nostre centre.Des de petit li agrdava molt la música,va començar a tocar la guitarra als 12 anys, i ja començava a dir-li a la seva mare que li donés diners per anar a comprar cassets. Anava a concerts de banyoles amb els seus amics de l’institut,amb els quals es passaven cassets. Al cap d’uns 5 anys, alguns d’ells van formar  un grup que es feien dir “Josephine Libido” , que cantaven en anglès. Dos membres d’aquest grup van marxar i en van venir dos de nous.

Ara farà dos anys que  els cinc membres de ‘Morgat Morgat’ toquen junts. La qual major part eren també membres de ‘Josephine Libido’.Canten en català, assagen tres cops per setmana, i porten a terme la tasca de comunicació i gestió.Ells no buscaven tenir un gran èxit musical, sinó que cercaven una sortida d’escapament als problemes de la vida cosa que els feia divertir molt i mirar-s’ho tot amb més positivitat. Per aquesta raó, quedar finalistes en el Sona9 els va ser tota una sorpresa. El baixista del grup,Luís Busquets, va enviar una maqueta al concurs, i de 160 en van seleccionar 20, i ells eren un d’aquests.Van passar proves eliminatòries i finalment van quedar en segona posició. No van guanyar per 2 vots!!!Tradicionalment quedar en segona posició  és millor -comenta Xavi Teixidor. Un dels grups de més renom, els Manel,també van quedar finalistes quan van començar la seva carrera.

A en Xavi li fa gràcia que els hagin donat el Premi Joventut ja que tots ells tenen més de vint-i-cinc anys.El premi és gravar un disc i tocar a  3 festivals catalans.Per ells el premi més gran és que han pogut accedir als mitjans de comunicació i creuen que ara ‘MorgatMorgat’ sona més.

Si voleu conèixer més sobre  el grup

Facebook: Morgat Morgat

Twitter: @morgatmorgat

 Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 31 gener 2014 by in General, Institut, Oci i cultura and tagged , , , , .
%d bloggers like this: