Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

JOVES EMPRENEDORS

El 14 de novembre, el regidor d’esports, d’educació i de Salut  Jordi Congost juntament amb el regidor de Medi Ambient Jordi Bosch van dur a terme l’explicació del projecte emprenedoria. Els alumnes de tercer de l’Institut Pere Alsius, de l’INS Brugulat i els de quart del nostre institut van assistir-hi. L’objectiu dels alumnes va ser resoldre els problemes que l’ajuntament els va exposar.

Es van plantejar quatre problemes que afecten  Banyoles. El primer va ser l’aprofitament de la força dels recs per produir energia. En total tenim trenta-tres quilòmetres de recs a Banyoles. Seria molt positiu poder aprofitar aquesta força per produir energia en unes mini-centrals.

Un altre tema va ser el de les papereres. El que els regidors van proposar va ser canviar-ne l’estètica i millorar-ne el servei.

L’altre assumpte preocupant és la destinació del turisme esportiu. Volen millorar la comunicació i difusió de les activitats perquè els esdeveniments esportius tinguin més ressò i així tothom sàpiga el que es fa a Banyoles. La idea és que els espectadors d’aquestes activitats esportives no només vinguin a veure l’activitat, sinó que es quedin més temps a la ciutat, d’aquesta manera la economia i el turisme augmentarien notablement.

L’últim problema plantejat va ser la gestió d’instal·lacions esportives. L’any passat es van gastar un total de 65.376,92€ en llum de pavellons, camps de futbol… La idea seria que es reduïssin aquestes despeses en un 12% i un 15%.

Aquests van ser els problemes tractats a la xerrada. Ara els alumnes tenen uns quants mesos per posar-hi solució.Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 22 gener 2014 by in General, Institut.
%d bloggers like this: