Reporters Qruli

Revista digital. INS Pla de l'Estany – Banyoles

FOMENTEM L’ANGLÈS A LES AULES

El projecte PILE (Pla Integrat de Llengües Estrangeres) és un projecte que es va començar l’any passat al nostre institut. Aquest projecte integra les llengües estrangeres a l’ensenyament d’altres matèries, com l’Educació Física a 4t d’ESO i algunes assignatures a Batxillerat. Molts instituts porten a terme també aquest projecte a classes de socials o de matemàtiques. A banda de l’anglès, el francès o l’ alemany són les llengües que poden participar en aquest projecte.

La coordinadora del projecte al nostre institut és Neus Carreras, que ens comenta que el projecte només es pot aplicar en assignatures no lingüístiques. També ens ha explicat que en alguns centres del país ja ho fan amb les matemàtiques, la física i la química. Ens confirma, també, que a 1r de Batx ja s’està aplicant poc a poc i que a 3r d’ESO s’ha començat per l’optativa  ‘Fish and Chips’, on només es parla anglès per introduir-se en les cultures anglesa i americana.

Un dels professors implicats és Bernat Llobet, professor d’Educació Física. En Bernat ho va proposar fa un temps, ja que per fer aquesta activitat es necessita una titulació que ell té, i finalment, es va iniciar el projecte.

Segons ens confirma, hi ha dues raons bàsiques per les quals ha considerat necessari involucrar-s’hi. Per una banda, perquè creu que és bàsic que els alumnes s’apropin al màxim a l’anglès i, per l’altra, perquè ell tenia el que es demana per poder fer el projecte.

La Generalitat de Catalunya va oferir aquest projecte per poder millorar l’anglès de manera pràctica a les aules, i l’institut ho va aprofitar.Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 22 gener 2014 by in General, Institut and tagged , .
%d bloggers like this: